Nissan onderhoudscontract

Het Nissan Onderhoudscontract is een gepland onderhoud dat bestaat uit alle periodieke technische werkzaamheden en voertuigcontroles, zoals voorgeschreven door Nissan. Met een Nissan onderhoudscontract krijgt uw Nissan het voorgeschreven onderhoud en bespaart u op lange termijn geld. U heeft de keus uit looptijden van 3 tot 5 jaar. Het onderhoudscontract geeft u rust en de zekerheid van het beste onderhoud voor uw Nissan. Met originele onderdelen en uitgevoerd door officieel door Nissan opgeleide technici. Ook is het Nissan onderhoudscontract gedurende de looptijd overdraagbaar op een nieuwe eigenaar.

Nissan verlengde garantie

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren. De garantieperiode kunt u verlengen tot totaal 7 jaar.

Downloads

Wilt u meer informatie over een Nissan onderhoudscontract of verlengde garantie voor uw Nissan laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1408625388_pdf

Prijslijst onderhoudscontracten

1408625388_pdfPrijslijst verlengde garantie

Reageer direct

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!