APK, onderhoud en reparatie

Zeeuw & Zeeuw is de ideale partner voor het repareren en onderhouden van uw auto.

Als dealer van het merk Nissan beschikken wij over jarenlange ervaring om uw auto in perfecte staat te houden of te krijgen. Bij elk onderhoud wordt gecontroleerd op fabrieksupdates en indien mogelijk worden deze meteen doorgevoerd. Tevens hebben wij al jaren ervaring met occasions van verschillende merken dus kunt u met elk merk auto bij ons terecht. Op alle reparaties en onderhoud wordt minimaal één jaar garantie verstrekt.

Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor onderhoud, reparatie of APK ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Indien u dit wenst, ontvangt u een sms, email of telefoontje wanneer uw auto klaar is.

Blijf mobiel terwijl uw auto wordt gerepareerd: wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een huurauto, leenfiets of haal- en brengservice. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen, wij verzorgen de rest voor u.

APK: de periodieke autokeuring

Elke auto moet een algemene periodieke keuring ondergaan, dit wordt ook wel de APK genoemd. De APK is een wettelijk verplichte keuring. Het is voor uw verkeersveiligheid, van uw medeweggebruikers en voor het milieu van belang dat uw auto in goede technische staat verkeert. U mag de auto tot twee maanden eerder laten keuren voor de afloop van de APK vervaldatum zonder dat invloed heeft op de APK-datum van volgend jaar.

Zeeuw & Zeeuw kan de APK aanbieden voor € 29,95 All-in, dit bedrag is inclusief de verplichte RDW afmeldkosten.

Gratis APK met onderhoud

APK is een uitgebreide controle maar geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij altijd om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt, zodat de essentiële zaken zoals de motorolie en het oliefilter vervangen worden. Tevens is de APK gratis i.c.m. een onderhoudsbeurt.

Direct een afspraak maken?

Maak een afspraak via ons online, klik hier voor onze online werkplaatsplanning of neem telefonisch contact met ons op, klik hier voor onze vestigingen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!