X-Trail-Rood-940x200

Nissan X-trail

Vernieuwde Nissan X-Trail: veelzijdige en aantrekkelijke crossover

De nieuwe Nissan X-Trail heeft dezelfde krachtige 4X4-kwaliteiten en veelzijdigheid als zijn voorganger en voegt er een verleidelijke crossover-stijl aan toe. De X-Trail combineert het gedurfde, strakke, aerodynamische design van Nissans crossovers met de robuustheid van SUVs. Verder is de X-Trail voorzien van efficiënte motoren, een opvallend nieuw design, innovatieve technologie en een hoog comfortniveau.

Ruim interieur nieuwe Nissan X-Trail

Het interieur van de Nissan X-Trail is optioneel voorzien van maar liefst 7 zitplaatsen. De stoelen hebben een oplopende theateropstelling, zodat alle inzittenden goed uitzicht hebben. De nieuwe X-Trail is verder voorzien van luxe voorzieningen zoals een elektrisch bedienbaar panoramadak. Hierdoor oogt de auto nog ruimer.

Nissan Connect: blijf verbonden, waar u ook bent

De X-Trail is voorzien van de nieuwste generatie Nissan Connect. Hiermee kunt u uw smartphone eenvoudig koppelen aan de auto. Dankzij zijn 7-inch touch screen met anti-glans scherm, is het heel eenvoudig te gebruiken. Apps zoals Google Search, Trip Advisor, Facebook, Tune in en Twitter zorgen ervoor dat u zorgeloos door elke stad kunt rijden, dat u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, en dat u altijd verbonden bent met uw vrienden. Het systeem bevat ook Bluetooth hands-free communicatie en audiofuncties, kaarten op SD-cards, meterintegratie, maar ook Aux-in en USB-ingangen.

Zuinige en wendbare aandrijving

Voor de aandrijving is een krachtige maar zuinige DIG-T 163pk-motor beschikbaar. Deze motor levert trekkracht en verfijning bij elke snelheid. De auto is beschikbaar met twee- en vierwielaandrijving. De 4WD uitvoeringen van de X-Trail is enkel leverbaar in combinatie met een 130pk sterke dCi motor (diesel) en voorzien van Nissans nieuwste All Mode 4X4-i-transmissie. Samen met het nieuwe Chassis Control-systeem en het Nissan Safety Shield biedt de X-Trail een uniek pakket voorzieningen op het gebied van veiligheid en comfort.

Downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan X-trail laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1408625388_pdf

Prijslijst Nissan X-trail

1408625388_pdfPrijslijst Nissan X-trail Business Edition zakelijke markt

1408625388_pdfTechnische gegevens Nissan X-trail

Reageer direct

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!