Nissan Micra

De gloednieuwe Nissan MICRA gaat de uitdaging aan om de lat voor design, comfort en prestaties in kleine auto’s hoger te leggen. Met de unieke mix van expressief en toch hoogwaardig design van binnen en van buiten, intelligente functies en beweeglijke rij-kenmerken biedt de vijfde generatie van de Nissan MICRA u een onverwachte ervaring.

Uit de eerste concurrentie test van Autoweek komt de Micra uit beste uit de test en moest opboxen tegen de Renault Clio en Opel Corsa.

De nieuwe Nissan MICRA zit boordevol technologie, waaronder:

  • – verkeersbordenherkenning
  • – grootlicht met adaptieve dimstand
  • – dodehoekalarm
  • – hulp bij het starten op een helling
  • – intelligent around view monitor
  • – intelligent noodremsysteem
  • – rijbaan-assistent

De nieuwe Nissan MICRA is verkrijgbaar met drie motoren – twee benzine en een diesel – allemaal gekoppeld aan een vijftraps handgeschakelde versnellingsbak. Ook de nieuwe MICRA is beschikbaar in 5  bekende uitrustingsniveaus van Nissan: Visia, Visia+, Acenta, N-Connecta en de Tekna.

Tevens is de nieuwe Micra leverbaar in een scherp geprijsde en ruim uitgeruste Business Edition voor de zakelijke markt.

Een rit in de gloednieuwe Nissan MICRA is een opzwepende ervaring. Naast de ontelbare intuïtieve technologieën beschikt het over het hoog aangeschreven BOSE® PERSONAL®-audiosysteem. Het systeem wordt nu als eerste ter wereld in de gloednieuwe Nissan MICRA geïntroduceerd.

Iconisch en expressief design:

Het draait bij de nieuwe Nissan MICRA helemaal om een iconish en expressief design. Van sportieve lijnen tot het inspirerende interieur. Laat de normen links liggen en maak een persoonlijk statement met een auto die uw individualiteit weerspiegelt. Voor de gloednieuwe Nissan MICRA kunt u kiezen uit een breed scala aan verschillende stijlconfiguraties. Het verfijnde interieur van topkwaliteit in de gloednieuwe Nissan MICRA is bedacht om uw eigen omgeving te vormen en biedt een afgestemde mix van ruimte en comfort.

Acties:

Benieuwd naar ons verkoopacties op de nieuwe Nissan Micra? Klik dan op de volgende link Actie Nissan Micra

Downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Micra laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1408625388_pdfTestverslag Autoweek Micra

1408625388_pdfPrijslijst Nissan Micra

1408625388_pdf

Prijslijst Nissan Micra Business Edition zakelijke markt

1408625388_pdf

Technische gegevens Nissan Micra

Reageer direct

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!