Nissan Juke

De Nissan Juke: eigenzinniger dan ooit

De Nissan Juke is altijd de wilde cross-over in ons assortiment geweest en die lijn wordt doorgetrokken met de vernieuwde uitvoering. De voorkant en achterkant van de Nissan Juke zijn meer gelijkgetrokken met andere nieuwe Nissan modellen. De kromme grille en koplampen en spitse lijnen maken de Nissan Juke een echt sportieve auto waarin u graag gezien wilt worden.

De Nissan Juke is verkrijgbaar in 10 kleuren waarvan 3 nieuwe: Sunlight Yellow metallic, Ink Blue metallic en Red. De kleuren kunnen doorgetrokken worden naar de velgen en stoelen zodat u straks echt in uw eigen unieke Juke rijdt.

Nissan Juke 1.2 liter turbomotor met verbeterde prestaties

De nieuwe Nissan Juke wordt standaard met de volledig vernieuwde 1.2 liter turbomotor geleverd; betere prestaties gecombineerd met een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. Ook de 1.6 DIG-T benzinemotor is zuiniger geworden en beschikbaar in de nieuwe Nissan Juke.

De verbeterde functionaliteit van de Nissan Juke wordt ook doorgetrokken in de opbergruimte; de kofferbakruimte is 40% vergroot naar 354 liter, met een extra opbergvak onder de laadvloer.

De  Juke wordt geleverd met Nissan Safety Shield voor verbeterde veiligheid en Nissan Connect. Via een 5,8 inch touchscreen kunt u een hypermodern navigatiesysteem besturen en bijvoorbeeld de weersverwachtingen opzoeken. De nieuwe Send-to-Car functie biedt u de mogelijkheid thuis een route te plannen en hem direct naar de Nissan Juke te sturen. Zo kunt u direct instappen en wegrijden.

Nieuw: de Nissan Juke Nismo RS

De Nissan Juke een nieuwe mijlpaal qua sportief design met de Nissan Juke Nismo RS. Ontwikkeld door Nissans beroemde raceafdeling, krijgt de Nismo RS veel meer vermogen mee met een 218 pk motor en een hogere koppel. De handgeschakelde race-uitvoering kent verder diverse details aan het exterieur en interieur, die de Juke een agressieve uitstraling geven. Voor de wildste Juke-rijders dus!

Downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Juke laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1408625388_pdf Brochure Juke

1408625388_pdfTechnische gegevens Nissan Juke

1408625388_pdfPrijslijst Nissan Juke

Reageer direct

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!